Bio Skin Lifting

Az Aloe Vera Bio Skin Lift kezelés stimulálja a természetes bőrfunkciókat, hatásmechanizmusát tekintve megegyezik egy nyirokdrenázzsal. A bőrfelület finomabbá válik, a készítmény porcelánföld tartalma erősen csíraölő hatású, szabályozza a bőr mikroflóráját, méregtelenít, salaktalanít, ill. eltávolítja a felesleges hámsejteket és faggyút. Az Aloe Vera gyógynövényből nyert porkivonat biológiai összetevőin keresztül szabályozza a bőr nedvességtartalmát és erősíti ellenállóképességét. A maszk lemosását követően egy feszesítő, lifting hatású ampullát, ún. Bio Skin Lift ampullát dolgozunk a bőrbe. Ezt követően a masszázst egy magas víztartalmú, Collagen Aqua Plus szérummal végezzük. A kezelés végén finom, tiszta pórusok és feszes, bársonyos bőrkép fogadja.

Dr. Spiller Bio Skin Lift kezelés belülről segít a bőrnek kitisztulni. Egy erőteljes méregtelenítő folyamatot indít el, ami után bőrkép letisztultabb lesz.Az elért jó eredmény fenntartásához fontos a megfelelő otthoni készítmények  alkalmazása.

A hagyományos nyomkodásos arckezelésre időnként így is szükség lehet (a probléma súlyosságától függően), de a  fenti kezelés következményeként erre ritkábban és kevesebb kellemetlenséggel kerül sor.

Elsősorban a problémás, pattanásos, mitesszeres bőr méregtelenítésére, a gyulladt bőr ápolására javasolt. A gyulladt csomókkal járó aknés bőrt tisztábbá, simábbá teszi, sokkal eredményesebbé válik a hagyományos kezelés, a tiszta arcbőr tovább megmarad. A maszk minden más bőrtípusra is jó hatással van. Arckezelések előtt 1 héttel alkalmazva élénkíti a bőrfunkciókat, finomítja a bőrfelszínt, szabályozza bőrnedvességet, segít a bőr fiatalságának megőrzésében. Főként kúraszerűen ajánlott.

~ 0 perc
Időtartam