Szolgáltatásaink

Sminktetoválás

Kozmetika

Masszázs

Szolárium

Alakformálás

Pedikűr és gyógypedikűr

Manikűr,tartós lakkozás

CAVI JET

kavitáción belül ennél többet nem is kívánhat! A legfejlettebb ultrahang technológiák mindegyikét egyetlen egységes rendszerben magába foglaló berendezés, amely a legmagasabb ultra-hang-evolúciót képviseli a testzsír bontás, alakformálás, és a cellulit kezelésére. Egyedülállóan tartalmazza a lineáris és fókuszált kavitációs zsírbontó technológiát, a nagy intenzitású fókuszált ultrahangot és alacsony frekvenciájú ultrahangos fogyasztást.

DR.LIFE MK 300

Piacvezető hullámmasszázs technológia A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból állókezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer vezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.

VibraNano

alakformálás mindössze 10 perc alatt! A vibraNano egy rezgőpanel, amely elősegíti a test formálását, karbantartását. A vibraNano orvosi kutatások eredményeképpen az oldal vibrációtechnikát alkalmazza, az emberi mozgást utánozza: a járást, a futást, a gyaloglást. Az izomreflex másodpercenkénti stimulálásával a nyújtás-összehúzódás a láb- , medence-,hát- és hasizmaiban. Használatakor fokozza a vérkeringést, a zsírlebontást, az izomnövekedést és az anyagcserét. Minden,ami elérhető a legrövidebb idő alatt és nem jár fizikai megterheléssel.

DR SPILLER

Szépség a tökéletességben A Dr. Spiller termékei speciális recepttúrák alapján készülő magas hatékonyságú biokozmetikumok. Minden készítményt és termékkategóriát a kompromisszumok nélküli szépségápolásra terveztek a szépségszalonoknak, wellness és SPA centereknek.Céljuk, hogy olyan professzionális termékeket kínáljanak, melyek hatékony megoldást jelentenek vendégek bőrproblémáira bőrtípustól függetlenül. Ez az, ami a Dr. Spiller biokozmetikumokat olyan egyedivé és értékessé teszi.

LÁVAKÖVES MASSZÁZS

A forró kövek gyógyító és jótékony hatását már az ókorban ismerték. A mai modern lávaköves masszázs ugyenezeken az alapokon nyugszik: a kézzel történő masszírozás helyett vulkáni üledékes kőzetű sima, lapos köveket használnak, melyeket felhevítve a test különböző akupresszúrás pontjaira helyeznek,átmasszírozzák velük a testet, vagy óvatosan az izmokba nyomnak, izmok mellett csúsztatnak. ÉLETTANI HATÁSAI: javítja a keringést • segít az izmok ellazításában • felmelegíti a testet • javítja a nyirokkeringést • gyorsítja az anyagcserét • enyhíti az izomfájdalmakat • segíti a méregtelenítés folyamatát • erősíti a kötőszöveteket • stresszoldó hatású• javítja a vese kiválasztását • feloldja az izommerevséget

MANIKŰR, PEDIKŰR, GYÓGYPEDIKŰR

A szépségápolás és megjelenésünk elengedhetetlen része a körömápolás. Több technikát is alkalmazunk műkörömépítésnél, ez a Vendég igénye szerint választható. Bármilyen elképzelését megvalósítjuk színben, formában, hosszban. Határ a csillagos ég.

hangulatos, családias,
nyugodt és diszkrét környezet

INGYENES belső parkoló

Színvonalas szolgáltatások ELÉRHETŐ árakon

gyerek játszósarok

ingyenes internethozzáférés

otthoni bőrápolást