Dr. Spiller Biokozmetikum

A DR. SPILLER BIOCOSMETIC termékek Németországban kifejlesztett, speciális recepttúrák alapján készülő magas hatékonyságú professzionális biokozmetikumok. Olyan extra minőségű anyagokat biztosít, amely minden bőrtípus ápolásánál gyors és látható eredményeket garantál. A termékek egy részében az Aloe Vera kivonat az egyik alapvető komponens. Proteinek, vitaminok, ásványok teszik az Aloe Vera gélt a bőrápolás tiszta, természetes bázisának építőkövévé.

Biokozmetika a természet ajándéka! A biokozmetikumok nem tévesztendők össze a natúrkozmetikumokkal.

A biokozmetikumok a legtisztább hatóelemekből összeállított anyagok, harmónikusan beépülnek az anyagcserébe, és maximálisan segítik az életfunkciókat. A biokozmetikumok kifejlesztése sokkal hosszabb ideig tart, mint más kozmetikumoké, mivel ezen szépségápolók csak szigorú előírások figyelembevételével fejleszthetők ki. Tesztelésük ideje szintén jelentősen tovább tart (mely során nem végeznek állatkísérleteket), így csak az a Dr. Spiller Biokozmetikum hozható forgalomba, mely minden előírásnak megfelel!

“Víz az olajban” típusú krémek, amely egy olyan emulziós forma, ami legjobban hasonlít bőrünk nedvességtermeléséhez. Ugyanezen tulajdonságának köszönhető, hogy a krémekhez minimális mennyiségű adalékanyagot és tartósítószert kell alkalmazni.